Üdvözöllek,

Juhász-Kelemen Andi vagyok, okleveles rendezvényszervező. Voltam boldogan ünneplő menyasszony a tökéletesen sikerült saját lagzimon: azóta tudom, hogy az esküvőszervezésre születtem!

Már kislánykorom óta az esküvők világának bűvöletében élek. A barátnőimmel sok estét töltöttünk azzal, hogy megszervezzük a tökéletes menyegzőnket- még jóval azelőtt, hogy megtaláltuk volna az igazit.

Az egyetemen vezetés és szervezés szakon tanultam, majd a turizmus és a vendéglátás területén kezdtem el dolgozni. Imádok szervezkedni, tervezgetni, az álomszerűen alakult saját esküvőm után pedig a sorsom megpecsételődött:

A nagy napomat olyan euforikus, önfeledt boldogságban élhettem meg, hogy tudtam, onnantól kezdve mindent megteszek, hogy más menyasszonyok is megtapasztalhassák ezt az élményt!

Okleveles rendezvényszervező lettem, és elindítottam a saját szerelemvállalkozásomat:

az ÁLMODD MEG VELEM! olyan teljes körű esküvő- és rendezvényszervező szolgáltatást nyújt, mellyel az összes terhet leveszem a házasulandó párok válláról. 

Minden menyasszony megérdemli, hogy ne stresszesen és fáradtan érkezzen élete párja elé a nagy napon, hanem boldogan megélje az esküvője minden pillanatát. 

Én elkísérlek ezen az úton, és a lagzi napján diszkréten a háttérből segítelek, hogy valóban gondtalanul és felszabadultan ünnepelhess.

Beszéljük meg, Neked hogyan segíthetek!

Kérj tőlem egy INGYENES konzultációt, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár

Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban szükséged van-e esküvő- vagy rendezvényszervezőre? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntéshez.