Szolgáltatásaim

Nem kell, hogy életed legfontosabb eseményire a szervezéstől fáradtan és stresszelve érkezz.
Az én segítségemmel az esküvőd, lány/legénybúcsúd, babaváró bulid, nagyszüleid aranylakodalma vagy a
céges rendezvényed pontosan olyan lesz, amilyennek megálmodtad-
és Te is ugyanolyan gondtalanul fogod élvezni, mint a vendégeid!

Esküvőszervezés és stílustervezés

Erre a szolgáltatásomra akkor van szükséged, ha nem tudod, hogyan kellene elkezdeni a szervezést. Ha a szolgáltatók hatalmas kínálatától összezavarodtál. Ha a munka és a család mellett nem tudsz/akarsz hosszú hónapokat tölteni a tökéletes helyszín, ceremóniamester vagy dekoráció kiválasztásával, Ha nincs pontos elképzelésed, csupán azt tudod, hogy felejthetetlen élményt szeretnél magatoknak és a vendégeiteknek. Ha a nagy napon önfeledten szeretnél élvezni minden percet.

280.000 Ft-tól
Részletek


Esküvői koordináció

Pontosan tudod, hogy mire vágysz, és sikerült is mindent tökéletesen megszervezni. Az esküvőd napján azonban nem szeretnél azon aggódni, hogy mindenki odaér-e időben, megvannak-e a gyűrűk vagy a tortavágó kés, a zenekar mikor akar pihenőt tartani, vagy hogy sikerül-e mindenki igényeinek megfelelni. A Te feladatod csupán annyi, hogy élvezd a nagy napod összes pillanatát! Az enyém pedig az, hogy a háttérből diszkréten irányítsak, és életed egyik legfontosabb napján minden olajozottan működjön anélkül, hogy Neked bármiért is stresszelned kellene.

150.000 Ft-tól
Részletek


Mini esküvők

A kisebb esküvők is megérdemlik, hogy tökéletesek legyenek! Lehet, hogy nem hatalmas vendégsereggel ünnepelsz, hanem csak szűk családi körben, de Te vagy a menyasszony, akinek igenis jár a felhőtlen álomlagzi. Ha 50 fő alatti esküvőt vagy egy kalandos helyen tartandó szöktetést tervezel a nagy napra, ez a szolgáltatásom segít Neked.

Ár: egyedi igények alapján
Részletek


Esküvői tanácsadás

Nem minden jegyespárnak van szüksége egy komplett esküvőszervezési csomagra. Vannak, akik csupán néhány választ vagy tanácsot keresnek. Személyre szabott szakértői véleményemmel segítek kiválasztani a helyszínt és/vagy a szolgáltatókat, ötleteket adok a szervezéshez, és irányt mutatok a forgatókönyv megírásában, hogy a nagy napon minden gördülékenyen működjön.

10.000 Ft / alkalom
Részletek


Rendezvényszervezés

Nemcsak esküvőkhöz lehet szükség egy profi rendezvényszervező szakember segítségére. Életünk más fontos eseményeit is ünnepelhetjük nagyvonalúan: eljegyzés, lány/legénybúcsú, babaváró party, születésnap, aranylakodalom vagy céges karácsonyi buli- adjuk meg a módját!

Ár: egyéni kalkuláció alapján
Részletek


Ha úgy érzed, nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb csomagot, kérlek, keress meg és meséld el, mire van szükséged!

Engedd szabadon a fantáziád, mert előttem nincs akadály:

Minden álmot megvalósítok!

Referenciák

Rólam mondták

Az esküvőnk napja életünk eddigi legszebb és legizgalmasabb napja volt és ehhez elengedhetetlen volt egy olyan ember, aki imádja, amit csinál és profi ötletei vannak, mindezek mellett pedig nagyon kedves és szerethető. Andi végigkísért bennünket a dátum kiválasztásától kezdve a Nagy Nap legvégéig és tényleg mindenben számíthattunk rá. Hála és köszönet.

Dóri & Zsolti

Beszéljük meg, Neked hogyan segíthetek!

Kérj tőlem egy INGYENES konzultációt, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár

Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban szükséged van-e esküvő- vagy rendezvényszervezőre? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntéshez.