Esküvői koordináció

Pontosan tudod, hogy mire vágysz, és sikerült is mindent tökéletesen megszervezni. Az esküvőd napján azonban nem szeretnél azon aggódni, hogy mindenki odaér-e időben, megvannak-e a gyűrűk vagy a tortavágó kés, a zenekar mikor akar pihenőt tartani, vagy hogy sikerül-e mindenki igényeinek megfelelni. A Te feladatod csupán annyi, hogy élvezd a nagy napod összes pillanatát! Az enyém pedig az, hogy a háttérből diszkréten irányítsak, és életed egyik legfontosabb napján minden olajozottan működjön anélkül, hogy Neked bármiért is stresszelned kellene.

150.000 Ft-tól


  Rendeld meg a szolgáltatást, vagy tedd fel kérdésedet!

  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod, valamint az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Google Adatvédelem és ÁSZF

  Esküvői koordináció Esküvői koordináció

  Te szervezel mindent, de az esküvőd napján csakis magatokra szeretnél koncentrálni?

  Ez bizony nem álom többé, mert ezt a szolgáltatásomat pontosan azért találtam ki, hogy Te is gondtalanul és felszabadultan szórakozhass, mint a vendégeid!

  Ha ezt választod, Te koordinálod az előkészületeket, de a nagy napon semmi dolgod nem lesz.

  Miután 1 -1,5 hónappal előre egyeztetünk a forgatókönyvről, az esküvő előtti napokat stressz és rohanás nélkül töltheted, hogy valóban ragyogva érkezz életed párja elé.

  Minden részletet átnézek és leellenőrzök, koordinálom az egész szolgáltatói csapatot. 

  Gondoskodom róla, hogy az összes dekoráció a helyére kerüljön, a cateringesekkel pedig átnézem a menüt, és leegyeztetem, pontosan mikor érkeznek majd. 

  Az esküvő napján már a készülődés kezdetétől jelen vagyok, és elvégezem az utolsó simításokat. 

  A háttérből segítem a szolgáltatókat, összefogom és koordinálom a csapatot.

  Fogadom a vendégeket, útba igazítom őket a helyszínek között.

   Gondoskodok róla, hogy minden a meghatározott sorrendben és a forgatókönyv mentén történjen, mint például a beszédek, a tánc és a tortavágás. 

  Az este folyamán minden előre nem látható problémát megoldok, és biztosítom, hogy felszabadultan és gondtalanul ünnepelhess a megálmodott napon.

  150.000 Ft-tól

  Általában 10-12 óra időtartam, személyes megbeszélést követően személyre szabott ajánlatot készítek!

  Ha úgy érzed, nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb csomagot, kérlek, keress meg és meséld el, mire van szükséged!

  Engedd szabadon a fantáziád, mert előttem nincs akadály:

  Minden álmot megvalósítok!

  Referenciák

  Rólam mondták

  Az esküvőnk napja életünk eddigi legszebb és legizgalmasabb napja volt és ehhez elengedhetetlen volt egy olyan ember, aki imádja, amit csinál és profi ötletei vannak, mindezek mellett pedig nagyon kedves és szerethető. Andi végigkísért bennünket a dátum kiválasztásától kezdve a Nagy Nap legvégéig és tényleg mindenben számíthattunk rá. Hála és köszönet.

  Dóri & Zsolti

  Beszéljük meg, Neked hogyan segíthetek!

  Kérj tőlem egy INGYENES konzultációt, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár

  Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban szükséged van-e esküvő- vagy rendezvényszervezőre? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntéshez.