Esküvőszervezés és stílustervezés

Erre a szolgáltatásomra akkor van szükséged, ha nem tudod, hogyan kellene elkezdeni a szervezést. Ha a szolgáltatók hatalmas kínálatától összezavarodtál. Ha a munka és a család mellett nem tudsz/akarsz hosszú hónapokat tölteni a tökéletes helyszín, ceremóniamester vagy dekoráció kiválasztásával, Ha nincs pontos elképzelésed, csupán azt tudod, hogy felejthetetlen élményt szeretnél magatoknak és a vendégeiteknek. Ha a nagy napon önfeledten szeretnél élvezni minden percet.

280.000 Ft-tól


  Rendeld meg a szolgáltatást, vagy tedd fel kérdésedet!

  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod, valamint az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Google Adatvédelem és ÁSZF

  Esküvőszervezés és stílustervezés Esküvőszervezés és stílustervezés

  Készen állsz a tökéletes esküvőd megszervezésére?

  Ha nincs ötleted, hogyan kezdj hozzá, de azt biztosan tudod, hogy élvezni akarod nemcsak a nagy napod, hanem a hozzá vezető utat is, akkor a teljes körű esküvőszervezés és styling szolgáltatásom pontosan Neked való.  

  Ha ezt a csomagot választod, az ideális helyszín és szolgáltatók megtalálásától az ötletelésen és szervezésen át, az utolsó táncig melletted leszek (pontosabban a nagy napon diszkréten a háttérből figyelek és irányítok majd). 

  Az esküvőszervezés menete/ lépései:

  1. Konzultáció

  Egy kötetlen beszélgetés (személyes vagy online találkozás) során megismerjük egymást. 

  Elmeséled az álmaidat, a vágyaidat, az elképzeléseid, Te pedig eldönthetted, hogy valóban rám szeretnéd-e bízni életed egyik legfontosabb napjának szervezését. 

  2. Styling:

  A hangulati tábla (mood board) segítségével közösen meghatározzuk a az álom esküvőd dekorációját: 

  segítek a ruhák, a virágok, az asztaldíszek, a vendégkönyv és a köszönőajándékok kiválasztásban, melyeket aztán az esemény helyszínére varázsolok úgy, hogy neked semmiért nem kell aggódnod. 

  3. Szervezés:

  Neked csupán kettő dolgod lesz: megadni a költségvetést, amivel dolgozhatok, és az általam kidolgozott szolgáltatói listáról kiválasztani azt, akit az esküvődre szeretnél (fotós, zenekar, ceremóniamester, catering, virágkötő).

  Ezen kívül mindent én intézek:

  Bejárom a helyszínt, és az összes szolgáltatóval egyeztetem a legapróbb részleteket is. 

  A szolgáltatói szerződések átnézése és megkötésének adminisztrációja során a költségvetés és a fizetések ütemezésének folyamatos nyomon követésével biztosítom, hogy minden az előre meghatározott ütemterv/menetrend szerint haladjon.

  4. Lebonyolítás /koordináció

  Az esküvőt megelőző hónapokban folyamatosan tartom a kapcsolatot a szolgáltatókkal, a végső egyeztetések során továbbítom számukra az esküvő napjának forgatókönyvét. 

  Az esküvő napján már a készülődés kezdetétől jelen vagyok, mindent leellenőrzök, és elvégezem az utolsó simításokat. 

  A háttérből segítem a szolgáltatókat, összefogom és koordinálom a csapatot.

  Fogadom a vendégeket, útbaigazítom őket a helyszínek között. Gondoskodok róla, hogy minden a meghatározott sorrendben és a forgatókönyv mentén történjen, mint például a beszédek, a tánc és a tortavágás. 

  Az este folyamán minden előre nem látható zökkenőt kezelek/ minden problémát megoldok, és biztosítom, hogy felszabadultan és gondtalanul ünnepelhess életed egyik legfontosabb napján.

  280.000 Ft-tól

  Teljes esküvőszervezési és koordináció ára személyre szabott egyéni kalkuláció alapján (egyeztetve az első beszélgetés után)

  Ha úgy érzed, nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb csomagot, kérlek, keress meg és meséld el, mire van szükséged!

  Engedd szabadon a fantáziád, mert előttem nincs akadály:

  Minden álmot megvalósítok!

  Referenciák

  Rólam mondták

  Az esküvőnk napja életünk eddigi legszebb és legizgalmasabb napja volt és ehhez elengedhetetlen volt egy olyan ember, aki imádja, amit csinál és profi ötletei vannak, mindezek mellett pedig nagyon kedves és szerethető. Andi végigkísért bennünket a dátum kiválasztásától kezdve a Nagy Nap legvégéig és tényleg mindenben számíthattunk rá. Hála és köszönet.

  Dóri & Zsolti

  Beszéljük meg, Neked hogyan segíthetek!

  Kérj tőlem egy INGYENES konzultációt, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár

  Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban szükséged van-e esküvő- vagy rendezvényszervezőre? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntéshez.