Mini esküvők

A kisebb esküvők is megérdemlik, hogy tökéletesek legyenek! Lehet, hogy nem hatalmas vendégsereggel ünnepelsz, hanem csak szűk családi körben, de Te vagy a menyasszony, akinek igenis jár a felhőtlen álomlagzi. Ha 50 fő alatti esküvőt vagy egy kalandos helyen tartandó szöktetést tervezel a nagy napra, ez a szolgáltatásom segít Neked.

Ár: egyedi igények alapján


  Rendeld meg a szolgáltatást, vagy tedd fel kérdésedet!

  Az oldalt Google reCAPTCHA védi, az űrlap használatával ezt elfogadod, valamint az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat. Google Adatvédelem és ÁSZF

  Mini esküvők Mini esküvők

  Meghitt ünnepséget szeretnél szűk körben, csupán néhány vendéggel?

  Ez a szolgáltatásom azoknak a pároknak szól, akik egy kisebb ünnepséget álmodtak meg a saját otthonukban vagy egy különleges helyszínen az ország mesés dél-keleti részén. 

  Merj eredeti lenni, hagyj fel a hagyományokkal, és tarts mini esküvőt vagy szöktessen meg a leendő férjed!

  Minden elképzelésed megvalósítom, mert hiszek abban, hogy egy kis létszámú esküvő is megérdemli, hogy felejthetetlen legyen. 

  Segítek a helyszín és az erre specializálódott szolgáltatók kiválasztásában, és olyan ünneplést szervezek, amilyenről álmodtál.

  Ár: egyedi árszabás

  Ha úgy érzed, nem találtad meg a számodra legmegfelelőbb csomagot, kérlek, keress meg és meséld el, mire van szükséged!

  Engedd szabadon a fantáziád, mert előttem nincs akadály:

  Minden álmot megvalósítok!

  Referenciák

  Rólam mondták

  Az esküvőnk napja életünk eddigi legszebb és legizgalmasabb napja volt és ehhez elengedhetetlen volt egy olyan ember, aki imádja, amit csinál és profi ötletei vannak, mindezek mellett pedig nagyon kedves és szerethető. Andi végigkísért bennünket a dátum kiválasztásától kezdve a Nagy Nap legvégéig és tényleg mindenben számíthattunk rá. Hála és köszönet.

  Dóri & Zsolti

  Beszéljük meg, Neked hogyan segíthetek!

  Kérj tőlem egy INGYENES konzultációt, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár

  Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban szükséged van-e esküvő- vagy rendezvényszervezőre? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntéshez.