Valóban szükségem van esküvőszervezőre?

Igen! Itt is van miért: Képzeld el a következőket. Az elmúlt 12 hónapot álmaid esküvőjének megtervezésével töltötted...

Valóban szükségem van esküvőszervezőre? Valóban szükségem van esküvőszervezőre?

A munka utáni késő esték és szabad hétvégék a szolgáltatókkal történő e-mailezéssel és találkozókkal, a helyszínek felkutatásával telt. Mindeközben egyre több feladat gyűlt össze, így igyekeztél ezekből néhányat átruházni családtagjaidra és barátaidra. Végre elérkezett a nagy napod. Esküvőd reggelén felébredsz és izgatottan várod életed legboldogabb napját, hogy azokkal az emberekkel ünnepelhess, akiket legjobban szeretsz, de közben rengeteg a tennivalód!

Kezd kialakulni a stressz. Ki fogja ellenőrizni a szolgáltatókat és ki mondja meg nekik, hová menjenek? Ki hozza el a tortát és a süteményeket? Mikorra kell készen legyek?  Fiúk készen lesznek időben? Tudják a koszorúslányaim a menetrendet, milyen sorrendben lesz a bevonulás? Tudják a vendégek, hogy hova kell menniük, amíg mi a fotózással, készülődéssel vagyunk elfoglalva? Nyitótánc, ajándékozás és a tortavágás mikor legyen? Mindezek a kérdések kavarognak a fejedben és rájössz, hogy rajtad kívül senki sem hivatott koordinálni a nagy napodat.

Mindenki kérdezősködik és tőled várják a válaszokat.

TE VAGY AZ, AKI FÉRJHEZ MEGY!
Élvezned kell az esküvőd napját, nem pedig minden részletre figyelni.

Most képzeljük el újra ezt a jelenetet, de esküvőszervezővel.
Soha nem vagy egyedül a szervezési folyamatban, ha melletted vagyok. Az elmúlt hónapokban együtt dolgoztál velem álmaid esküvőjének megvalósításán. Az esküvőt megelőző hónapokban folyamatosan tartottam a kapcsolatot a szolgáltatókkal, a végső egyeztetések során továbbítottam számukra az esküvő napjának forgatókönyvét. Az esküvő napján elsők között érkeztem és jelen voltam, hogy megkönnyítsem az előkészületeket és a készülődést. Mindent le ellenőriztem és elvégeztem az utolsó simításokat. A háttérből segítettem a szolgáltatókat, összefogtam és koordináltam a csapatot.

Gondoskodom róla, hogy minden a meghatározott sorrendben és a forgatókönyv mentén történjen és biztosítom, hogy Ti a legjobban érezzétek magatokat.

Másnap reggel kipihenten ébredsz, és rengeteg emlékkel kelsz a különleges napodról. Mindenki arról beszél, hogy mennyire jól érezte magát az esküvődön, milyen jót beszélgettetek és egyik sem történhetett volna meg, ha a torta felvágásával, a forgatókönyv ellenőrzésével kellett volna foglalkoznod, vagy a ceremóniamestert kellett volna emlékeztesd, hogy ideje elkezdeni a beszédet.

A saját esküvőnk megszervezése igazi kihívás és stresszel is járhat. Arról nem is beszélve, hogy valószínűleg még sosem szerveztél esküvőt.

1.    A munka, a családról való gondoskodás és az edzés után nincs elég energiád a szervezéshez. Úgy érzed, hogy nincs elég időd vagy türelmed megszervezni az esküvőd? 

2.    Tudod, hogy milyen típusú esküvőt szeretnél, vannak ötleteid, de fogalmad sincs, hogyan állnak össze a részletek, hogyan kezdj hozzá. Egy nagyszabású esemény, mint egy esküvő megszervezésének részletei túlságosan stresszesnek tűnhet és megterhelő számodra?

3.    Bizonytalannak érzed magad a tervezői képességeid illetően? Egy tökéletes, álom esküvő megszervezéséhez szakértői segítségre van szükséged egyedi és kreatív ötletekkel?

4.    Talán arra vágysz, hogy élvezhesd az eljegyzésed anélkül, hogy az esküvő kihívást jelentő részletei miatt kellene aggódnod. Izgatottan várod a ruhapróbákat, de rettegsz a helyszínbejárásoktól.

Ez hogy hangzik?

1.    Dolgozol ugyanúgy és nem aggódsz az esküvői teendőkön.
2.    Megtöltöd a naptárad szórakoztató esküvői előkészületekkel a stresszesek helyett.
3.    Takaríts meg időt, hogy rám bízod ezeket a feladatokat.
4.    Magabiztos lehetsz és örömmel tölt el, hogy minden az álmaidnak megfelelően alakul.
5.    Várod az esküvőd dátumát, amit csak élvezni kell.

Megtaláltad a tökéletes párod, most itt az ideje, hogy megtaláld a tökéletes esküvőszervezőt.

AZ ESKÜVŐTÖK ÉLETETEK EGYIK LEGFONTOSABB NAPJA.
MEGÉRDEMLITEK, HOGY ÉLVEZZÉTEK!

Hagyd, hogy én aggódjak a részletek miatt!
Én majd nyomon követem a határidőket!
Engedd meg, hogy megtaláljam álmaitok helyszínét!
Bízd rám a szolgáltatók keresését és a részleteket!


Köszönöm, hogy elolvastad.
Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is:

Beszéljük meg, Neked hogyan segíthetek!

Kérj tőlem egy INGYENES konzultációt, mely semmilyen kötelezettséggel nem jár

Kérdéseid vannak? Bizonytalan vagy, hogy valóban szükséged van-e esküvő- vagy rendezvényszervezőre? Keress bizalommal, írj nekem és visszahívlak, hogy minden kérdésedre választ kapj a döntéshez.